Haetaan esiintyjiä Runon ja suven päivän tapahtumaan 6.7.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Haetaan esiintyjiä Runon ja suven päivän tapahtumaan 6.7.

ViestiKirjoittaja NihilInterit » 03.05.2018 15:04

Etsimme mielenkiintoisia runoesiintyjiä Mäntsälään Runon ja suven päivän tapahtumaan 6.7.2018 Sepänmäen käsityöläisalueella.
Onko plakkarissasi monitaiteinen runoesitys tai päräyttävä lavarunoshow? Lähetä vapaamuotoinen hakemus 31.5. mennessä osoitteeseen janette.hannukainen@gmail.com.

Kerro hakemuksessasi esityksen sisältö, kesto ja tekniset tarpeet. Liitä mukaan ansioluettelosi. Esiintyjille maksetaan palkkio, ja kohtuulliset matkakulut Etelä-Suomen alueelta korvataan. Tapahtuman tuottavat yhteistyössä Mäntsälän kirjasto ja kulttuuripalvelut sekä Nihil Interit ry.

Lisätietoa museoalueesta >>> https://www.mantsala.fi/kulttuuri/museo ... sityomuseo

Mäntsälän Hirvihaarassa sijaitseva Sepänmäen käsityömuseo on elävä ja toimiva ulkomuseo, joka kertoo 1700-, 1800- ja 1900-luvun elämästä hauskalla ja mielenkiintoisella tavalla. Eri ammatti-ryhmien työpajat ovat alkuperäisellä tavalla viehättävien asuntojen yhteydessä.
NihilInterit
 
Viestit: 76
Liittynyt: 10.09.2012 13:13

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 41 vierailijaa

cron