Sanataideohjaamisen koulutus Turussa - haku auki!

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Sanataideohjaamisen koulutus Turussa - haku auki!

ViestiKirjoittaja Kirjan talo » 08.08.2018 9:09

Sanataideohjaamisen koulutus Turun Kirjan talolla!

Kirjan talon Sanataideohjaamisen-akatemia on tarkoitettu heille, jotka haluavat soveltaa sanataideohjauksen menetelmiä omassa työssään. Koulutus sopii erityisesti opetus- varhaiskasvatus- hoito- ja kirjastoalallalla työskenteleville sekä kyseisiä aloja opiskeleville. Koulutus tarjoaa myös uusia välineitä taide- ja kirjallisuusalojen ammattilaisille ja opiskelijoille.

Akatemiassa tutustutaan sanataiteen perusteisiin, harjoitellaan monitaiteellisilla metodeilla ja opitaan luovien ryhmien ohjaamisesta. Akatemiassa perehdytään sanataidetyöhön ja sen soveltamiseen erilaisissa toimintaympäristöissä ja ryhmissä. Oppiminen tapahtuu lukemalla, harjoituksin ja keskustellen. Palautetta saa niin ohjaajalta kuin ryhmältäkin. Sanataideohjaajan omaa luovuutta vaalitaan myös monipuolisesti kirjoittamalla.

Opintojen osa-alueita ovat johdatus sanataideohjaamiseen, sanataiteen perusopetus, varhaiskasvatus ja esiopetus, monitaiteelliset menetelmät ja taidetyö erityisryhmien kanssa. Kurssiin kuuluu erilaisia osasuorituksia.

Akatemian opetus on monimuoto-opetusta ja ryhmä kokoontuu kolmen viikon välein Kirjan talolla, Turun keskustassa. Lähiopetukseen on mahdollista osallistua myös etänä videopuheluiden kautta. Osallistujat saavat lukuvuoden aikana palautetta omista harjoitustöistään sekä ohjaajalta että vertaisryhmältä.

Ohjaajina: sanataiteilijat Jasmine Westerlund ja Salla Tuukkanen

Hakeminen: Sanataideohjaamisen-akatemiaan voit hakea yhden liuskan pituisella, vapaamuotoisella motivaatiokirjeellä 17.8. mennessä. Akatemiaan otetaan 14 osallistujaa. Hyväksytyille hakijoille ilmoitetaan ja tämän jälkeen ilmoittavat, ottavatko paikan vastaan. Ilmoitus on sitova.

Ajankohta: Tapaamiskerrat vuonna 2018: 4.9. / 25.9. / 16.10. / 6.11. / 27.11. ja 18.12. sekä vuonna 2019: 15.1. / 5.2. / 26.2. / 19.3. / 9.4. / 23.4. / 14.5. ja 28.5. klo 17- 20.30.

Hinta: 1200€. Hinta sis. kurssiosallistumisen palautteineen ja verkkoalustoineen sekä oppimismateriaalit. Lasku on mahdollista saada lukuvuosi- tai lukukausikohtaisena.
Alennukset: Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset -50%
Kirjan talon jäsenet: -50%

Hakemukset ja lisätiedot: kurssit.kirjantalo@gmail.com
Kirjan talo
 
Viestit: 81
Liittynyt: 03.02.2010 11:34

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron