Kirjojen ensimmäinen luku vapaasti ladattavissa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjojen ensimmäinen luku vapaasti ladattavissa

ViestiKirjoittaja JP Koskinen » 11.07.2006 11:57

03.07.2006 lähtien kirjojeni, Ristin ja raudan tie (Karisto 2004), Viisi todistajaa (Karisto 2005) ja Savurenkaita (Karisto 2006) ensimmäiset luvut ovat vapaasti ladattavissa ja luettavissa internetistä. Tulevaisuudessa kaikkien romaanieni ensimmäiset luvut on tarkoitus jakaa vapaasti lukijoille.

Palvelun tarkoituksena on antaa lukevalle yleisölle mahdollisuus tutustua ilmaiseksi kirjan sisältöön paremmin kuin tuotekuvaukset ja takakansitekstit mahdollistavat. PDF tiedostot on ladattavissa osoitteesta:

www.jpkoskinen.com

Palvelun on toteutettu yhteistyössä verkkolehti Usvan päätoimittajan, kirjailija Anne Leinosen, www asiantuntija Heli Kurosen ja kustannusyhtiö Kariston kanssa.

Kirja on nykyisin siksi kallis tuote, ettei lukija välttämättä halua tehdä ostopäätöstä muutaman lauseen perusteella. Kirjan ensimmäinen luku ei tietenkään anna täydellistä kuvaa kirjan sisällöstä, mutta sen avulla lukija voi päätellä paremmin mistä kirjassa on kyse.

PDF-tiedostot on vapaasti ladattavissa ja tulostettavissa. Tulostettu versio on helppo kuljettaa mukana ja lukea vaikkapa työmatkalla. Koska kyseessä on ilmaisjakelulehden kaltainen tuote, sen voi jättää huoletta myös muiden luettavaksi.

Tämä palvelu on tässä laajuudessa tiettävästi ensimmäinen laatuaan. Se on suunniteltu palvelemaan nimenomaan lukijaa. Toivottavasti tämä hanke löytää paikkansa kirjallisuuden harrastajien parissa.


Mielenkiintoisia lukuhetkiä toivottaen,
Juha-Pekka Koskinen
JP Koskinen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 17.03.2006 14:59

ViestiKirjoittaja jansip » 13.07.2006 10:54

JP Koskinen stop Tämä idea on loistava stop Verkon hyödyntäminen julkaisutoiminnassa sai uuden askeleen ihan toimivan kustannusyrityksenkin suunnalta stop

- J.P. Sipilä
jansip
 
Viestit: 41
Liittynyt: 12.04.2006 9:53

ViestiKirjoittaja JP Koskinen » 26.09.2006 12:40

Latauksia on tehty tähän mennessä noin 500 kappaletta, mistä olen iloisesti yllättynyt. Vaikka kirjat ovat saatavissa kirjastoista, on tämä palvelu löytänyt käyttäjänsä!

Tätä PDF -kirjastoa on tarkoitus päivittää aina uuden teoksen ilmestymisen kynnyksellä, joten seuraava päivitys tapahtunee vuoden 2007 puolella.

- JP Koskinen
JP Koskinen
 
Viestit: 17
Liittynyt: 17.03.2006 14:59


Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 8 vierailijaa

cron