Vinski – kesänlämmin, syksynraikas

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Vinski – kesänlämmin, syksynraikas

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 22.09.2006 15:01

Lukukeskus - Läscentrum
TIEDOTE 22.9.2006
Tiedustelut: Eeva-Liisa Jokela, (09) 7746 1133, eeva-liisa.jokela@lukukeskus.fi

<b>Vinski – kesänlämmin, syksynraikas</b>

Voiko koulu kivemmin alkaa kuin treffeillä kirjailijan kanssa? Ei, jos kysytään Mikkelin Peitsarin koulun 4 A-luokkalaisilta. He tapasivat <b>Mari Mörön</b>, jolla on hyvä muisti. Sellaisen saa, kun lukee pienenä paljon kirjoja, vinkkaa Mari.

Muistia voi kasvattaa vaikkapa lukemalla koulukirjoja. Äikkää ja mantsaa? Niitäkin, mutta myös kirjoja, joissa käydään koulua. Tällaisia koulukirjoja esittelee <b>Ismo Loivamaa</b> artikkelissaan.

Koulu on alkamassa taas myös Kososen Vilhelmillä <b>Katariina Romppaisen</b> uutuustarinassa, ja koulussa odottavat eräät vihreät silmät… Mutta Kuolio-bändin kitaristilla on herkullisen hellekesän jäljiltä ongelma, jota ei ratkaista soittamalla. On suunnattava kuntosalille.

Avun Vimpen ongelmaan toisi myös futis, jota voi opetella kirjoistakin. Käpylän Pallon ”ysiysien” Joel-kaksikko otti kainaloon kaksi jalkapallo-opasta ja paineli niiden kanssa kentälle. Lue uudelta Testaa kirja! -palstalta, miten käy futis kirjan kanssa. Älä unohda palloa.

Mitä täällä tapahtuu? Palajärven sanisleiriläiset ottavat kirjan ja menevät sen kanssa kesäiseen metsään. Kirja astuu ulos kansistaan ja <b>Sari Peltoniemen</b> <i>Hirvi</i> alkaa elää. Kauk! on jaettu kirjaelämys, haaste johon kannattaa tarttua.

Järjestä tarinajamit, kehottaa päätoimittaja <b>Tittamari Marttinen</b>. Jos harrastat kirjoittamista, jamittaminen on hauska tapa jakaa harrastuksen tuotokset kavereiden kanssa. Jokainen lukee vuorollaan, toiset kuuntelevat ja kannustavat.

<b>Johanna Venhon</b> uutuusrunossa sairastetaan syksyn ensimmäistä ”blunssaa” – eikä se olekaan yhtään niin ikävää kuin äkkiseltään kuvittelisi.


Tiesitkö?
Vinskiä voi tilata myös edullisena nipputilauksena!
Onhan tilauksesi voimassa? Katso tilaustiedot:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/vinski
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 17 vierailijaa

cron