LUKUfiilis maaseudun maisemissa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

LUKUfiilis maaseudun maisemissa

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 26.09.2006 14:09

Lukukeskus – Läscentrum
TIEDOTE 25.9.2006
Tiedustelut: Karri Korpelainen, (09) 7746 1166, karri.korpelainen@lukukeskus.fi

<b>LUKU<i>fiilis maaseudun maisemissa</i></b>

Maaseutu tulee! Kirjailija <b>Taina Teerialholle</b> on tärkeää ruokkia uteliaisuuttaan ja herkutella aisteillaan monipuolisesti. Kirjoittaja on teoksissaan altavastaajien puolella.

Maaseututaidekirjoissa kauneus väistyy nostalgian tieltä, mutta voiko kauneuskin olla kannanotto? Vai vielä Roskaa? <i>Kummalliset kansanhuvit</i> huvittavat, hävettävät ja suitsuttavat suomalaista sisua.

<b>Petri Tammisella</b> oli alussa epäilykset. Miehisiä epäilyksiä ruoditaan myös Tammisen uutuusteoksessa <i>Enon opetukset</i>. Maalla on tyttö ja heinätyöt: <b>Anna-Leena Härkösen</b> <i>Häräntappoaseen</i> teemat ovat tuttuja myös nykynuorelle. <b>Anu Rohima Mylläri</b> haluaa herätellä keskustelua lasten oikeuksista ja hyvinvoinnista. Hänen teoksensa <i>Adoptoitu</i> kuvaa Bangladeshista eteläpohjalaiselle maatilalle adoptoidun tytön erilaisuutta.

Kääntäjä on tulkitseva käsityöläinen, ainakin <b>Katriina Savolainen</b>. <b>Markku Karpion</b> terveisistä selviää, millaista on kirjailijan työ kaukana kaupunkien hälystä.

Arvostelusivuilla on kritiikkejä kotimaisista ja käännöskirjoista. Mukana maaseutuaiheisia klassikoita ja syksyn kirjauutuuksia.

LUKU<i>fiiliksen</i> 3/2006 sisältö on Lukukeskuksen sivuilla osoitteessa:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/luku_i_ ... isten.html

Tiesitkö?
LUKU<i>fiilistä</i> voi tilata myös edullisena nipputilauksena!
Onhan tilauksesi voimassa? Katso tilaustiedot:
http://www.lukukeskus.fi/lehdet/luku_i_ ... uku_i.html
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 15 vierailijaa

cron