Uusi runokilpailu varttuneille kirjoittajille

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Uusi runokilpailu varttuneille kirjoittajille

ViestiKirjoittaja Expomark » 27.03.2012 13:11

Uusi kirjoituskilpailu Hyvän iän hyväksi haluaa kannustaa ikäihmisiä kirjoittamaan runoja. Kilpailu on avoin kaikille 60 vuotta täyttäneille, jotka eivät ole julkaisseet kaunokirjallista teosta. Palkinto jaetaan syyskuussa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettävillä Hyvä Ikä 12-messuilla.

Hyvän iän hyväksi -kannustuspalkinto keskittyy ensimmäisellä kerralla runouteen. Kilpailun teemana on "Täyttä elämää". Palkintosumman 5 000 euroa lahjoittaa Suomen Messusäätiö. Työt tulee jättää 30.6.2012 mennessä.

Kilpailun järjestää messujärjestäjä Expomark Oy yhteistyökumppaneineen. Kilpailuraadissa ovat runoilija Risto Ahti puheenjohtajana, sekä runoilija Tuija Välipakka, viestintäpäällikkö Leena Valkonen Vanhustyön keskusliitosta, viestintäpäällikkö Sinikka Rantala Invalidilitosta ja projektipäällikkö Marjut Suoniemi Expomark Oy:stä. Invalidiliiton IT -lehti, Vanhustyön keskusliiton Vanhustyö-lehti ja Kuuloliiton Kuuloviesti -lehti julkaisevat runojen parhaimmistoa.

Osallistua voi enintään viidellä runolla, jotka kirjoitetaan koneella jokainen omalle A4-kokoiselle arkille. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä, ja mukaan tulee liittää erikseen tekijän oikea nimi, puhelinnumero ja osoite. Tulokset julkistetaan Hyvä Ikä 12 -messuilla 27.9.2012. Runot toimitetaan postissa tai sähköpostilla: Expomark Oy, Runokilpailu, Puistokatu 2 A, 40100 Jyväskylä tai info@expomark.fi

Hyvän iän hyväksi -kannustuspalkinnolla palkitaan taho, teko tai henkilö, joka toiminnallaan on edistänyt ikäihmisten hyvinvointia ja esimerkillään kunniakkaasti edustaa hyvää ikää. Jatkossa kilpailu on tarkoitus järjestää joka toinen vuosi Hyvä Ikä -messujen yhteydessä. Kilpailun aihe päätetään joka kerralla erikseen.

Lisätietoja: projektipäällikkö Marjut Suoniemi, Expomark Oy
marjut.suoniemi@expomark.fi, puh. 010 830 0810

Kilpailukutsu ja säännöt:
http://www.hyvaika.fi
Expomark
 
Viestit: 1
Liittynyt: 27.03.2012 11:29

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron