Sanoista tekoihin -seminaari

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Sanoista tekoihin -seminaari

ViestiKirjoittaja Ville-Juhani Sutinen » 16.10.2006 15:50

Seminaari SANOISTA TEKOIHIN marraskuun 18.- 19. päivänä 2006 sanataiteen ohjaamisesta tai kouluvierailuista kiinnostuneille kirjoittajille ja kirjailijoille.

Luvassa:

Sanataideharjoituksiin tutustumista. Pedagogisten taitojen virittelyä. Äänenhuollon alkeita. Itseilmaisun rohkeutta. Esiintymistaidon kartuttamista.

Seminaarin kesto on lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17. Opettajia ja luennoitsijoita yhteensä kymmenen. Opetustilaisuuksina esimerkiksi Minna Komulainen: "Miten olla esillä - luontevuutta esiintymistilaisuuteen", Niina Repo ja Seita Parkkola: "Rajat Express sekä muita elämyksellisiä sanataidekokonaisuuksia" ja Taru Pätäri-Rannila: "Sisään! - Vieraana koulussa" ynnä muita.

Lisäksi viikonloppuun kuuluu pajatyöskentelyä. Proosapajaa pitää Markku Karpio otsikolla "Tarinat löytyvät läheltä" ja runopajaa Merja Virolainen otsikolla: "Harrastajakirjoittajan sudenkuopat". Seminaarivieraat saavat viikonlopun kuluessa myös runomaistiaisia ja esiintymisvinkkejä kirjailija Tapani Kinnuselta.

Seminaari maksaa 15 euroa, opiskelijoille 10 euroa.

Viikonlopun ohjelmasta kertoo tarkemmin ja vastaa muihinkin kyselyihin Turun Sanataideyhdistys ry:n puheenjohtaja Vilja-Tuulia Huotarinen. Hänelle myös ilmoittautumiset 10.11. mennessä: viljatuu@gmail.com tai puh. 050 466 20 77.

HUOM! Rajattu osallistumismäärä.

SANOISTA TEKOIHIN -seminaarin järjestävät Turun Sanataideyhdistys ry,
Varsinais-Suomen taidetoimikunta ja Lounais-Suomen kirjailijat ry yhteistyössä Turun Kulttuurikeskuksen kanssa, joka tarjoaa tilat: seminaari pidetään Turun Kulttuurikeskuksella Vanha Suurtori 7:ssa.

Iloisesti tervetuloa kouluttautumaan!
Ville-Juhani Sutinen
 
Viestit: 12
Liittynyt: 16.03.2006 10:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 42 vierailijaa

cron