LUKUfiilis etsii toimittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

LUKUfiilis etsii toimittajaa

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 26.10.2006 8:53

<b>LUKU<i>fiilis</i> etsii toimittajaa</b>

Lukukeskuksen julkaisema nuorten kirjallisuuslehti <b>LUKU<i>fiilis</i> etsii sivutoimista toimitussihteeriä</b>. LUKU<i>fiilistä</i> tehdään lukio- ja yläasteikäisille nuorille. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Yleisimmin lehdessä on 24 sivua. Toimitussihteeriä etsitään <b>numeroiden 1/07-2/08 tekijäksi</b>.

Toimitussihteerillä tulee olla laaja-alainen kirjallisuuden tuntemus, johon sisältyy myös nuorisokirjallisuuden tuntemus. Lisäksi toimitussihteerillä tulee olla kirjoittamiskokemusta sekä journalistista osaamista.

LUKU<i>fiiliksen</i> päätoimittaja on luottamustoiminen, joten toimitussihteeri on lehden vastaava toimittaja. LUKU<i>fiiliksellä</i> on luottamustoiminen toimituskunta, jossa on mukana myös kohderyhmään kuuluvia nuoria. Toimituskunnan tärkein rooli on lehtien sisällön ideointi. Lehden avustajista selvä enemmistö on nuoria kirjoittajia.

Toimitussihteeri kokoaa lehden. Tähän kuuluu ideointi, yhteydenpito avustajaverkostoon sekä verkoston jatkuva uudistaminen ja nuorten kirjoittajien ohjaaminen, juttujen editointi, kuvitusmateriaalin hankinta, yhteistyö taittajan kanssa sekä tiedotustehtäviä.

Vuoden 2007 ensimmäisen numeron toimittamiseen liittyviä tehtäviä ajoittuu jo loppuvuoteen 2006.

Toimitussihteeri työskentelee omissa tiloissaan. Kokoukset pidetään Lukukeskuksen toimistossa.

LUKU<i>fiiliksen</i> kustantaja on Stellatum Oy.

Tehtävästä kiinnostuneiden tulee lähettää <b>hakemus viimeistään 3.11.2006</b> os. Riitta Vaismaa, Lukukeskus, PL 8, 00531 Helsinki tai riitta.vaismaa@lukukeskus.fi. Hakemukseen tulee liittää lehtikohtainen palkkiotoivomus.

Lisätietoja LUKUfiiliksestä on osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lehdet/luku_i_fiilis_i_/. Lehtiin voi tutustua esim. kirjastoissa.

Puhelintiedustelut Riitta Vaismaalle torstaisin (12.10., 19.10., 26.10. ja 2.11.) kello 13-15, puh. 09-77461144.
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 32 vierailijaa

cron