Kiiltomato.net – Lysmasken etsii päätoimittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kiiltomato.net – Lysmasken etsii päätoimittajaa

ViestiKirjoittaja kiiltomato » 26.10.2006 8:54

<b>Kiiltomato.net – Lysmasken etsii päätoimittajaa</b>

Lukukeskuksen julkaisema kirjallisuuskritiikin verkkolehti <b><i>Kiiltomato.net – Lysmasken</i></b> (www.kiiltomato.net) etsii <b>sivutoimista päätoimittajaa 1.1.2007 alkaen</b>.

<i>Kiiltomadossa</i> julkaistaan kritiikkejä laajasti kirjallisuuden eri alueilta. Pääpaino on kaunokirjallisuudessa.

Päätoimittajalla tulee olla laaja-alainen sekä kotimaisen että käännöskirjallisuuden tuntemus. Lisäksi päätoimittajalta edellytetään kriitikon kokemusta ja journalistista osaamista. <i>Kiiltomadon</i> tähänastiset päätoimittajat ovat olleet kirjailija-kriitikoita. Monipuolisen verkkotyöskentelyn tulee olla päätoimittajalle tuttua.

<i>Kiiltomadon</i> päätoimittaja on lehden ideointiin keskittyvän toimituskunnan puheenjohtaja.

<i>Kiiltomadolla</i> on suomenkielinen ja ruotsinkielinen toimitussihteeri, joista kumpikaan ei tee <i>Kiiltomatoa</i> päätoimisesti. Päätoimittaja huolehtii osittain myös samoista tehtävistä kuin toimitussihteerit: arvostelujen editoinnista ja julkaisemisesta, yhteydenpidosta kriitikkoverkostoon sekä 24 tuntia vuorokaudessa avoinna olevan keskustelupalstan ja ilmoitustaulun päivystyksestä.

Em. tehtävät edellyttävät sitoutumista viikonloppu- ja iltatyöhön, samoin kesälomakauden tehtäviin. Tästä johtuen päätoimittajalla tulee olla tekninen valmius käden ulottuvilla muulloinkin kuin ns. tavallisena työaikana.

Lukukeskuksessa toimiva suomenkielinen toimitussihteeri on lehden vastaava toimittaja.

Tehtävästä kiinnostuneiden tulee lähettää <b>hakemus viimeistään 3.11.2006</b> os. Riitta Vaismaa, Lukukeskus, PL 8, 00531 Helsinki tai riitta.vaismaa@lukukeskus.fi. Hakemukseen tulee liittää toivomus kuukausipalkkion suuruudesta.

<i>Kiiltomato.net – Lysmaskeniin</i> voi tutustua osoitteessa http://www.kiiltomato.net ja siihen liittyvään runoilijagalleriaan osoitteessa http://www.lukukeskus.fi/lehdet/kiiltomato_net/.

Puhelintiedustelut Riitta Vaismaalle torstaisin (12.10., 19.10., 26.10. ja 2.11.) kello 13-15, puh. 09-77461144.
kiiltomato
Site Admin
 
Viestit: 104
Liittynyt: 21.12.2005 9:59

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 41 vierailijaa

cron