Varsinais-Suomen Runoviikko 6.11.-12.11.2006

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Varsinais-Suomen Runoviikko 6.11.-12.11.2006

ViestiKirjoittaja Vilja-Tuulia » 03.11.2006 14:24

RUNOVIIKOLLA TAPAHTUU

Poimintoja alkuviikon tapahtumista Turussa:

* Avajaiset maanantaina klo 19 Kirjakahvilassa (Vanha Suurtori 3), esiintyjinä Sergei Zavjalev Pietarista, Tapani Tavi, Joni Pyysalo, Reetta Niemelä, Ville Hytönen ja Juha Kulmala. Ilmainen sisäänpääsy.

* Iltapäivähetki runoilijan ja kuvataiteilijan kanssa klo 16 B-galleriassa (Aninkaistenkatu 5), Noora Isoeskeli improvisoi Pauliina Haasjoen lukemista runoista maalauksen, joka huutokaupataan yleisölle.
Ilmainen sisäänpääsy.

* "Leikkauksia" tiistaina klo 19 Kino Thaliassa (Aurakatu 10), Eino Santanen ja Mikko Myllylahti ovat sanoittaneet mykkäelokuvat Photo-Drama of Creation ja Entr´acte ja lukevat tekstejä
elokuvateatterissa. Sisäänpääsy SEA:n kantakortilla (3 e) ja 3,5 e per lippu.

* Joka naisen runoilta keskiviikkona klo 19 Kirjakahvilassa (Vanha
Suurtori 3), esiintyjinä kirjailijat ja mm. Joka tytön runokirjan toimittajat Suvi Ahola ja Satu Koskimies sekä Johanna Venho.
Ilmainen sisäänpääsy.

Lisätietoja puheenjohtaja Raimo Kurjelta, kurkirt@saunalahti.fi

Varsinais-Suomen Runoviikon kanssa yhteistyössä mm. Turun kaupungin kirjastot, Varsinais-Suomen taidetoimikunta, Suomen kulttuurirahasto, Nuoren Voiman Liitto, Nihil Interit ry, Turun taideakatemia, Lumooja-kirjallisuuslehti, Turun Lausuntakerho, B-galleria, Salon taidemuseo ja Savukeidas-kustannus.
Vilja-Tuulia
 
Viestit: 12
Liittynyt: 03.11.2006 14:18

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 37 vierailijaa

cron