Uudet runoilijat ja Nihil-rekry Kotkassa 19.12.

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Uudet runoilijat ja Nihil-rekry Kotkassa 19.12.

ViestiKirjoittaja pekkas-akatemia » 11.12.2006 12:55

Uuden runouden juhlaa vuoden viimeisellä Runoklubilla Kotkassa

Tervetuloa Pekkas-akatemian vuoden viimeiseen Runoklubiin Ravintola Kotkankadun Albertiin tiistaina 19.12. kello 19 alkaen. Vapaa pääsy.

Viimeinen Runoklubi juhlistaa uutta suomalaista runoutta. Illan vieraina ovat runoilijat Vilja-Tuulia Huotarinen, Teemu Manninen ja Ville-Juhani Sutinen.
Yllätysesiintyjinä lavalle nousevat Tommi Parkko ja Timo Virta.
Illan teemana on uusi runous, mutta ilta on myös Nihil rekry –ilta. Kaikki viisi esiintyjää ovat Nihil Interit –runoyhdistyksen jäseniä. Illan aikana jaetaan tietoa Nihilin toiminnasta ja pyritään luomaan nihilistinen runoinnostus, jonka kautta syntyisi aktiivinen uuden runon iskuryhmä Kotkaan.
Tervetuloa nauttimaan uudesta runoudesta.

Pekkas-akatemian Runoklubi kokoontuu säännöllisesti joka kuukauden kolmantena tiistaina Ravintola Kotkankadun Albertissa (Kotkankatu 9, Kotka) kello 19 alkaen.
Runoklubilla esiintyy valtakunnallisesti merkittävien runoilijoiden lisäksi paikallisia runoilijoita ja harrastajia erilaisissa runoutta ja välillä musiikkia yhdistävissä tapahtumissa.
Runoklubeja jatketaan vuonna 2007 Albertissa. Tervetuloa nauttimaan runoudesta Suomen ensimmäiseen säännöllisesti kokoontuvaan runoklubiin.
Tilaisuudet järjestää Kotkan Pekkas-akatemia yhteistyössä Ravintola Kotkankadun Albert ja Kotkan Suomalainen kirjakauppa

Lisätietoja
Petri Pietiläinen
Kaakkois-Suomen kirjallisuuden läänintaiteilija ja Kotkan kaupungin Pekkas-akatemian taiteellinen johtaja
Pekkas-akatemia/ Kotkan opisto, Ratakatu 14, 48600 Kotka Finland
tel. +358 505438791
e-mail. petri.pietilainen@kotka.fi
pekkas-akatemia
 
Viestit: 66
Liittynyt: 18.04.2006 11:53

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 9 vierailijaa

cron