Mielikirjapäivä tiistaina 10.10.2006

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Mielikirjapäivä tiistaina 10.10.2006

ViestiKirjoittaja Lukukeskus » 10.10.2006 8:14

TIEDOTE 4.10.2006
Tiedustelut: Lukukeskus, lukukeskus@lukukeskus.fi, (09) 774 6110


<b>MIELIKIRJAPÄIVÄ on hurraahuuto kirjoille ja lukemiselle!
FAVORITBOKSDAGEN firas igen!</b>

<b>Mielikirjapäivää</b> vietetään tuttuun tapaan Aleksis Kiven ja suomalaisen kirjallisuuden päivänä tiistaina 10.10. Mielikirjapäivänä juhlitaan jokaisen omaa mielikirjaa. Kouluissa ja kirjastoissa teemapäivän toteutukseen osallistuvat oppilaat, opettajat ja koko muu henkilökunta.

<b>Mielikirjapäivän</b> tavoitteena on innostaa kaikkia lukemaan ja löytämään omat mielikirjansa.

<b>Mielikirjapäivänä</b> keksitään uusia tapoja nauttia kirjallisuudesta ja tutustutaan mitä erilaisempiin kirjoihin. Päivän aikana vaihdetaan kokemuksia erilaisista lukuhetkistä ja tavataan vanhoja ja uusia kirjatuttavuuksia.

Lukukeskus on tuottanut <b>Mielikirjapäivän</b> toteutuksesta <b>vihjemateriaalin</b>. Materiaalin voi tulostaa Lukukeskuksen Mielikirjapäiväsivuilta http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/mielikirjapaiva

<b>Mielikirjapäivän</b> sivuilla jokainen voi myös kirjoittaa mielikirjastaan!
Nettipaikka on avautunut 2.10.2006.

Koulut ja kirjastot haastetaan suunnittelemaan omanlaisensa <b>Mielikirjapäivän</b> ohjelma ja tekemään päivästä yhteinen, jokavuotinen traditio.

<b>Favoritboksdagen</b> firas igen som Aleksis Kivis och den finska litteraturens dag tisdagen den 10 oktober. På <b>Favoritboksdagen</b> kommer envars egen favoritbok i blickfånget. I skolor och bibliotek medverkar elever, lärare och övrig personal i förverkligandet av temadagen. Läscentrum har producerat ett tipsmaterial om hur man förverkligar <b>Favoritboksdagen</b>. Du får det och mycket tilläggsinformation om <b>Favoritboksdagen</b> på Läscentrums hemsidor http://www.lukukeskus.fi/svenska/laskam ... boksdagen/

Lisää tietoa <b>Mielikirjapäivästä</b> saat Lukukeskuksesta!
http://www.lukukeskus.fi/lukukampanjat/mielikirjapaiva
lukukeskus@lukukeskus.fi
puh. (09) 774 6110
Lukukeskus PL 8 00531 Helsinki
Lukukeskus
 
Viestit: 205
Liittynyt: 14.03.2006 14:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ja 31 vierailijaa

cron