runosingle sähköinen julkaisu 12.4.2006

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

runosingle sähköinen julkaisu 12.4.2006

ViestiKirjoittaja jansip » 12.04.2006 10:02

http://jpsipila.wordpress.com

Mikä sen luonne on. Ei ole selkeää vastausta. Heti. Imaginaarinen ajatustotuus tarinatalous. Ajattelen niin, koska luin Mina Loyn kadonnutta kokoelmaa, joka ei oikeasti ollut kadonnut kokoelma, vaan 1990-luvulla siitä tehty painos. Kokoelmaan kuului alun perin 20 runoa. Sekin on paljon. Uudessa painoksessa runoja oli jo vuodesta 1914 lähtien ja ne päättyivät vasta vuoteen 1963. enemmän kuin 20.

Moni lause, moni runo häviää paljouteen. Aivan kuin hän rantakadulla. Ajatustotuus, jonka ajattelen. Auttakaa minua ymmärtämällä minua. Runosingle. Miksi. Te tiedätte jo. Mutta se on mahdollista nyt vain sähköisesti. Ehkä paperilla ilman valuuttaa kadullakin. Nyt kuitenkin näin. Nyt se ennakoi tulevaa. Mainos! Tietysti. Olisi tekopyhää kieltää. Mutta myös tilaa ja aikaa. ”untitled #?” –runosingle on ladattavissa pian. Pahoittelen että menee myöhään. Sen luonne, epäluotettavaksi syntyessään. NYT SE ON LADATTAVISSA.

http://jpsipila.wordpress.com
http://users.utu.fi/jpsipi

- runosinglea seuraa toukokuussa julkaistava runokirja -
jansip
 
Viestit: 41
Liittynyt: 12.04.2006 9:53

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 10 vierailijaa

cron