Kulttuurivihkot hakee toimittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kulttuurivihkot hakee toimittajaa

ViestiKirjoittaja elkrohn » 08.06.2006 13:04

Kulttuurivihkot-aikakauslehti hakee uutta toimittajaa virkeään toimituskuntaansa.

Toimittajan tehtäviin kuuluu uutisten ja artikkelien laatiminen kulttuurin ja yhteiskunnan ajankohtaisista tapahtumista ja ilmiöistä. Aiheet, joista kirjoittaa, on mahdollista valita pitkälti omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Toivomme toimittajalta kuitenkin mahdollisimman laaja-alaista kiinnostusta taiteita ja yhteiskunnallisia kysymyksiä kohtaan.

Hyvä suomen kielen taito on välttämätön, ja kokemus journalistisesta työstä katsotaan eduksi.

Juttujen laadinnan lisäksi toimittaja osallistuu lehtien sisällön suunnitteluun. Tämän vuoksi tehtävä edellyttää osallistumista lehden toimituksessa Helsingissä noin kahdesti kuussa pidettäviin kokouksiin.

Kulttuurivihkojen toimittajan tehtävä ei ole koko- eikä osapäiväinenkään työ, vaan pikemminkin harrastus tai pieni sivutoimi. Tehtävästä ei saa palkkaa, mutta jokaisesta julkaistusta jutusta maksetaan pieni tekijänoikeuskorvaus.

Kulttuurivihkot on 33-vuotias, kuudesti vuodessa ilmestyvä yhteiskunnallinen kulttuurilehti. Lehden linja on vasemmistolainen, mutta se ei ole sidoksissa mihinkään puolueeseen.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja juttunäytteineen (2-3 kappaletta) pyydetään lähettämään 1.8. mennessä sähköpostitse päätoimittaja Elias Krohnille. Osoite on muotoa etunimi.sukunimi@kulttuurivihkot.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi lähettää tavallisessa postissa osoitteeseen Kulttuurivihkot / Domirola Oy, Lönnrotinkatu 25 A, 5. krs, 00180 Helsinki. Kuoreen tunnus: "toimittaja".

Kulttuurivihkot Internetissä: http://www.kulttuurivihkot.fi
elkrohn
 
Viestit: 27
Liittynyt: 29.04.2006 20:47

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 35 vierailijaa

cron