Verkkokirjoittajakoulu Sulkasato aloittaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Verkkokirjoittajakoulu Sulkasato aloittaa

ViestiKirjoittaja ksalokorpi » 12.09.2006 15:54

Sulkasato on Nuoren Voiman Liiton uusi kirjoittajakoulu, joka tarjoaa 9-17 -vuotiaille maksutonta opetusta koko maahan. Ohjaajina toimivat kirjailijat ja sanataideopettajat. Opetus tapahtuu kokonaan verkossa osoitteessa on http://www.sulkasato.fi - käy katsomassa!

Sanoituskurssi 20.9.-25.10. Ohjaaja: Kyösti Salokorpi

Kurssilla tutkitaan pop- ja rocksanoitusten muotoa ja sisältöä tyylilajista toiseen. Kyösti Salokorpi on kirjoittaja, muusikko ja tuottaja, joka on työskennellyt mm. Scandinavian Music Groupin, Tiktakin ja Kerkko Koskisen kanssa. Sanoituskurssia suositellaan 13-17 -vuotiaille. Ilmoittautumiset 18.9. mennessä!

Räjähtävä työkalupakki 18.10.-22.11. Ohjaaja: Ville-Juhani Sutinen

Monipuolisesti kirjoittamisen tapoja kartoittavalta runokurssilta oppilas saa erilaisia työkaluja ja lähtökohtia runojen työstämiseen ja maailman hahmottamiseen useista näkökulmista. Ville-Juhani Sutinen on turkulainen runoilija, kääntäjä ja kirjallisuudentutkija. Ikäsuositus 13-17 vuotta.

Seikkailutarinoita 8.11.-13.12. Ohjaaja: Nana Smulovitz-Mulyana

Seikkailutarinoita on 9-12-vuotiaille suunnattu kirjoittamiskurssi, jossa lähdetään kotoa kohti uutta seikkailua. Luodaan sankarihahmoja, vihollisia ja villejä otuksia. Ja palataan voittajina kotiin.

Keväällä 2007 ohjelmassa on ainakin fantasiakirjallisuutta, draamaa ja runoutta. Opettajiksi ovat lupautuneet mm. runoilijat Vilja-Tuulia Huotarinen, Mikko Rimminen ja Anu Rinkinen sekä dramaturgi Kaisa Widenoja.

Osoitteesta http://www.sulkasato.fi/ löydät ilmoittautumiskaavakkeet sekä lisätietoja kursseista. Samassa osoitteessa julkaistaan opetuksen edetessä myös oppilaiden kirjoituksia, kirjailijoiden kolumneja ja lukuvinkkejä.

Lisätietoja:
Kyösti Salokorpi
p. 041 535 7290
kyosti.salokorpi@helsinki.fi
http://www.sulkasato.fi

Lasten ja nuorten verkkokirjoittajakoulu Sulkasatoa ovat tukeneet Valtion taidetoimikunnan lastenkulttuurijaosto sekä Suomen Kulttuurirahasto.
ksalokorpi
 
Viestit: 1
Liittynyt: 12.09.2006 15:52

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 44 vierailijaa

cron