Kirjallisuuslehti Lumooja etsii päätoimittajaa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

Kirjallisuuslehti Lumooja etsii päätoimittajaa

ViestiKirjoittaja lumooja » 26.09.2006 19:05

Haluaisitko vuoden 2007 alusta päätoimittaa neljä kertaa vuodessa ilmestyvää, uuteen kotimaiseen kirjallisuuteen keskittyvää kirjallisuuslehteä? Lumoojan painosmäärä on neljäsataa kappaletta, ja sillä on pari sataa tilaajaa ympäri maan.

Toivomme päätoimittajalta henkilökohtaista suhdetta ja kiinnostusta kirjallisuuteen, kokemusta toimitustyöstä tai vastaavaa kirjoittajakokemusta sekä erityisesti kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen kirjallisuuselämään, mahdollisuuden käsitellä kiinnostavia teemoja kirjallisuudessa sekä työkokemusta kirjallisuuden ja kulttuurin alueelta. Työstä maksetaan palkkio, joka ei kuitenkaan vastaa työmäärää.

Päätoimittajan valitsee Lumoojaa julkaisevan Kapustarinta ry:n hallitus yhdessä Lumoojan nykyisen toimituksen kanssa. Päätoimittajan paikka voidaan jakaa myös kahden henkilön kesken, mikäli sopiva työpari löytyy. Toivomme hakemukseen myös näkemystäsi siitä, millaista kirjallisuuslehteä tahdot tehdä.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen 20.10. mennessä osoitteeseen Lumooja, PL 134, 20101 Turku

Tai sähköpostitse: kirsi.mj.jaaskelainen@helsinki.fi
lumooja
 
Viestit: 1
Liittynyt: 26.09.2006 18:56

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Google [Bot] ja 26 vierailijaa

cron