KÄSIKIRJOITTAJAA haetaan, samoin muusikkoa

Kiiltomadon ilmoitustaulu on kirjallisuustapahtumien menopalsta. Ilmoitustaulu on avoin myös alan tiedotteille ja uutisille. Ilmoitustaulun käyttäjien tulee rekisteröityä.

KÄSIKIRJOITTAJAA haetaan, samoin muusikkoa

ViestiKirjoittaja Miguel Raposo » 28.09.2006 1:26

Haluaisin pistää pystyyn uuden kulttuurialan yrityksen, joka tekee
kahta asiaa yhtä aikaa: suunnittelee käsikirjoituksia näytelmiksi ja
elokuviksi ja tekee niihin samaan aikaan musiikin. Suomessa on liian vähän uusia yrityksiä. Lisäksi olen kyllästynyt huonoon näytelmä- ja elokuvamusiikkiin, joka ei aina ole muuta kuin irrallisia lauluja kontekstistaan irroitettuna.

Tästä seuraa se johtopäätelmä, että ehkä musiikki voisi olla integraalimpi osa elokuvaa, jos se on tehty LÄHEISESSÄ yhteistyössä muun ideoivan porukan kanssa. Tämä on siis bisnesideani: idea, miksi tai jonka takia minun porukkani olisi parempi kuin jokin toinen. Tämä on markkinarako, tämä on erottava tekijä.

Jos osaat tehdä tekstiä, osaat ideoida helposti, etupäässä dialogia ja juonta eteenpäin vievää leipätekstiä ja sinulla on taiteellisen tai kirjallisen alan yliopisto/amk-tasoista koulutusta, voit olla sopiva henkilö. Olet boheemi ja stimuloit ympäristöäsi. Tutkintoa ei tarvitse olla, mutta yritystä siihen suuntaan kuitenkin. Samoin olisin otettu, jos taustasi ei olisi liian vasemmistolainen & viherpipertävä & vaatimaton, vaan katsoisit maailmaa laajalta kantilta, jossa kaikkien mantereiden kaikenlaiset elokuvat ovat mielestäsi hyviä ja virikkeellisiä. Toisin sanoen, sinun pitäisi olla "vähemmän VVV ja enemmän WWW".

Ajattelin yhtiömuodoksi osakeyhtiötä, jossa vastuun jakaa kolme henkilöä. Yksi on käsikirjoittaja ja kaksi on muusikoita. Muusikoista toinen on teknisempi ja toinen luovempi. Olisi hyvä, jos voisit tuoda mukanasi osakepääomaa, koska sekään ei ole ilmaista. Samalla se osoittaa sitoutumisen astetta projektiin. Pari tonnia saattaa riittää nykyään.

Lähde mukaan, jos sinulla ei ole mitään menetettävää, ja olet iältäsi n. 25-35-vuotias. Jos olet koulutukseltasi humanisti, tämä on eräs tapa elää elämäsi ja toteuttaa itseäsi ja epäonnistumisen tullessa tapa kuolla saappaat jalassa.

Soitot: puh. 045-652 2076
Mikko R.
Miguel Raposo
 
Viestit: 47
Liittynyt: 21.07.2006 22:59

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 23 vierailijaa

cron